SciPlay, ZIMSKI STEaM KAMP ZA DJECU, PRIJAVE!

IGRA. IGRANJE. ZNANSTVENO IGRANJE. ISTRAŽIVANJE. UČENJE. ZABAVA!

Na ovom zimskom kampu djeca će imati priliku kao i u svim našim programima sudjelovati, potpuno i aktivno, samostalno i u timovima, slobodno u svim aktivnostima. Uz naše stručno vodstvo, djeca će se prvenstveno igrati tijekom svake aktivnosti i znati će da smo svi tu kako bi se igrali!

Imat će priliku sastaviti, rastaviti, pomirisati, isprobati, graditi, doživljavati, eksperimentirati, iskustveno učiti i istraživati mogućnosti, razvijati svoje vještine. Igra će biti glavna motivacija i alat pomoću kojeg ćemo istraživati različita područja znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike.

Igrat ćemo se tijekom izrade znanstvenih igračaka, igrat ćemo se društveno, igrat ćemo se tlakom zraka i vodom, igrat ćemo se ravnotežom, igrat ćemo se promjenom percepcije, igrat ćemo se robotima, igricama i programiranjem, igrat ćemo se umjetničkim djelima, igrati ćemo se brojevima i riječima, igrati ćemo se u našem unutrašnjem prostoru, na igralištu i u šumi. Da, sve i baš sve na ovom kampu imat će svrhu igranja i sve ćemo raditi zbog toga što sloboda kreacije i osjećaj zadovoljstva kojeg svi imamo kad kreiramo nešto novo u svojoj srži jest proces učenja!

„Play is the highest form of research.“ A. Einstein

INFORMACIJE:

Program je namijenjem djeci u dobi od od 7. do 12. godina (ev. 6 odnosno 13 godina, molimo da nas kontaktirate za upit)

Termin: 08.-12.01.2018., 8-16h s dežurstvom od 7:30h do 17h

Lokacija: Korak do znanosti, Grabeščak 16, Zagreb

Cijena: 1200kn za jedno dijete, 2200kn za dvoje djece (uključeni obroci: doručak, ručak i užina)

*Napomena: Djeca trebaju imati obuću za unutrašnji i vanjski prostor, toplu odjeću za izlaske i presvlaku i  ako imaju i to žele, trebaju ponijeti neku svoju igračku, laptop/tablet/mobitel. 🙂

U prijavi (na adresu korakdoznanosti@gmail.com) molimo navedite podatke o djetetu i svakako kontakt broj u slučaju potrebe za bržom komunikacijom. Ako imate eventualnih napomena za nas, navedite ih (alergije, posebna ishrana i sl.). Također, slobodno nas kontaktirajte za sve upite na 092 173 8801.

 

Veselimo se novom zimskom druženju!

ISTRAŽIVANJE + IGRA = UČENJE + ZABAVA