RASTEaM!

Za podsjetnik! Uskoro smo pri kraju DRUGE godine cjelogodišnjeg RASTEaM edukativnog programa, a našoj prvoj grupi djece ovo je TREĆA godina u kojoj rade svoj #korakdoznanosti !
Za one koji ne znaju- moramo to reći javno jer smatramo da je to veliki uspjeh koji nam daje vjetar u leđa. 😀
Za one koji to dobro znaju- moramo zahvaliti djeci zbog koje postojimo i njihovim roditeljima koji podržavaju ono što i kako to radimo! HVALA!

  • Sustavno se bavimo STEAM edukacijom i popularizacijom znanosti tijekom cijele godine i sad želimo i javno reći kako smo jedini u Hrvatskoj kreirali i održali obuhvatne programe predškolske znanosti te znanstvenih radionica za djecu do 12 godina kao izvannastavnu aktivnost. To kažemo jer nam daje vjetar u leđa, može se!
    Zbog intriznične motivacije njegujemo način rada (‘uz bok’ konkretizaciji onoga što se radi) i to nam je najveći izazov i najveća odgovornost. Ovu odgovornost želimo svima koji u bilo kojem obliku dijele svoje vrijeme s djecom.
    Zašto odgovornost? Zato što podražaji iz okoline oblikuju realitet, a djeca (posebice predškolci) koriste slobodu percepcije i imaju ooogroman istraživački duh. Taj duh želimo i dalje i uvijek njegovati!
    Hvala svim ‘malim’ ljudima i njihovim roditeljima koji nam povjeravaju svoje vrijeme. 🙂
    ISTRAŽIVANJE + IGRA = UČENJE + ZABAVA